Mistä kaikki alkoi?

Muutettuani Suomeen, kesti tovin, ennenkuin löysin oman, pysyvän perheeni. Asuin ensin vain muutamia viikkoja kouvolassa josta matkani jatkui muutamaksi kuukaudeksi etelä-savoon.

IMG_19007455159536

Ensikohtaaminen

Viimein, hiihtolomalla 2012 tapasin nykyisen omistajani. Koeajallehan minun piti vain jäädä, katsomaan, kuinka perheen kaksi aiempaa koiraa minut vastaanottaisivat. Ei kerennyt ensimmäinen päivä iltaan, kun päätös oli tehty. Tämä olisi minun loppuelämäni koti ♡

IMG_19085302701174

Veljeni Jeri ja Hukka

 

Sain siis kertaheitolla kaksi veljeä, Hukan ja Jerin. Heissäpä minulla onkin ollut ihan työtä, että olen äijät saanut kurissa pidettyä. Lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi ihmislasta, joiden mielestä olen mahdollisesti maailman suloisin koira. Ja tottahan se tietysti on.

 

Kun olimme aikamme ihmetelleet toisiamme, omistajani vei minut arkitottelevaisuus-kurssille. En kylläkään ollut ongelmatapaus, tulin aina kutsuttaessa luokse, istuin ja osasin antaa tassua käskystä mutta omistajallani oli suunnitelmia varalleni.

Niimpä siis kävimme kurssin joka mielestäni oli vähän plääh, uskon, että se oli myös omistajani mielestä plääh, joten siirryimme aika pikaisesti treenaamaan Kuopion Pelastuskoiriin.

On ehkä mainittava, että olen emäntäni ensimmäinen koira, jota hän tavoitteellisesti treenaa. Ja vaikka itse sanonkin, hyvin on treenattu. Vaikka vielä on paljon treenattavaakin.

 

Mutta niistä taas lisää ensi kerralla 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 4

Viimeisimmät kommentit